ʻaoʻao_banner

nūhou

E kūpaʻa i kāu pahuhopu, a e hoʻomau i ka paipai.

 

 

 

 

 

ʻo Yucera 信图片_20210723152625

信图片_20210723152629

 

Ua mālama ʻia ka hālāwai hōʻuluʻulu semi-makahiki 2021 a Yu Rucheng i ka hanohano.Ma lalo o ke alakaʻi ʻana o ka luna nui ʻo Mr. Liu Jianjun, ua hele mai nā elite o ka ʻoihana kūʻai aku me kā lākou mau moeʻuhane, e hōʻuluʻulu ana i ka nele o ka hana i ka hapa mua o ka makahiki, a me ka hoʻolālā ʻana pehea e hoʻokō ai i nā pahuhopu i ka hapa lua o ka makahiki. ka makahiki, a hāʻawi i ka "home" o Yu Rucheng, a hoʻokō i ka moeʻuhane.E hoʻonui i ka ʻōmaʻomaʻo o ke kumu.

I ka hoʻomaka ʻana o ka hālāwai, ua hōʻuluʻulu ʻo Li Sixian, ka luna o ka ʻoihana kūʻai kūʻai kūloko, a me Yang Wen, ka luna o ka ʻoihana kūʻai aku ma waho, i ka hana hana a me ka ʻike i hōʻiliʻili ʻia i ka hapa mua o 2021, a ua kau i ka manaʻo a me ke kuhikuhi o ka hana ma. ka hapa lua o ka makahiki.Ma hope iho, ua lawe pū nā elite o ka ʻoihana kūʻai aku i ke kahua e hōʻuluʻulu a hōʻike i kā lākou hana.

 

信图片_20210723152638

E manaʻoʻiʻo, e hele i waho, a ʻo ka ikaika maikaʻi nā huaʻōlelo nui o kēia hālāwai semi-makahiki.Ma ka hālāwai, ua hoʻoikaika mākou i ko mākou hilinaʻi i ka hoʻokō ʻana i kā mākou mau pahuhopu ma o nā wikiō ʻelua.Ua hoʻomaopopo pū mākou i ka hana koʻikoʻi o ka lilo ʻana i lālā o ka ʻoihana kūʻai ʻo Yu Rucheng ma o ka moʻolelo ʻoihana a me nā manaʻo kumu o ka luna nui ʻo Mr. Liu Jianjun.
I ka ʻauinalā, ma ka pane ʻana i nā pilikia i kūkākūkā ʻia e ka poʻe elite makeke, ua alakaʻi ke kōkua o ka luna nui i nā mea a pau e hana i kahi hana kiʻi kiʻi pā pōhaku co-creation-roaming.Ua māhele mua nā kānaka a pau i mau pūʻulu e kūkākūkā me lākou iho.Ma hope o ʻehā mau hoʻopaʻapaʻa a me ke kūkā kamaʻilio ʻana, ua hōʻuluʻulu ʻia nā hopena o ke kūkākūkā hui ʻana a me ka ʻae ʻia o kēlā me kēia i mea e hoʻoponopono ai i ka pilikia.Ma kēia kaʻina hana, ua hoʻoikaika nā mea a pau, e hakakā mau, i kekahi manawa hoʻopaʻapaʻa ikaika, i kekahi manawa e kunou ana me ka ʻike, a i ka hopena i loaʻa i ka ʻae like, a ua ʻike pū lākou i ka nani o ka naʻauao hui a me ka hui pū ʻana.

信图片_20210723152642

I ka pau ʻana o ka hālāwai, ua hoʻopau ʻo Mr. Liu i kāna haʻiʻōlelo: "Ua ʻoi aku ka hapalua o 2021, a ʻo kā mākou mau pahuhopu no ka hapa ʻelua o ka makahiki he paʻakikī a piha i nā pilikia.Ke manaʻoʻiʻo nei au hiki i nā mea āpau ke hoʻopili i kā lākou kuleana ponoʻī, e hoʻokō i nā holomua kūʻai aku, e kūpaʻa i ko lākou manaʻo mua, a neʻe i mua!Ma nā huaʻōlelo, ʻo kēlā me kēia huaʻōlelo a me nā huaʻōlelo e hoʻoikaika i nā limahana āpau e noho nei.Manaʻo paʻa mākou i ke koena o 2021, e loaʻa maoli ka ʻoihana kūʻai ʻo Yurucheng i nā hopena maikaʻi aʻe.

 

信图片_20210723152646

 

 


Ka manawa hoʻouna: Iulai-23-2021