page_banner

Вести

Предностите за забната машина за глодање CAD CAM на Yucera со 5 оски

微信图片_20210707142830

Сместено во специјалната економска зона Шенжен, Шенжен Јурученг Дентален Материјал Ко., ООД е сеопфатно претпријатие специјализирано за развој, производство и маркетинг на стоматолошка опрема и материјали.

Yurucheng ги негува принципите на технолошките иновации и ориентирани кон луѓето, концентрирајќи се на истражување и развој, посветувајќи се на обезбедување попрофесионален, поквалитетен и побезбеден производ за оралните пациенти.

Технички тим

Yurucheng има силен професионален технички тим, 60% од неговите членови се високи професионални биолошки експерти и интелигентни CNC експерти. Исто така, Yurucheng соработува со многу познати кинески институти за воведување напредна технологија на производство од дома и од странство.

Меѓународна соработка

Yurucheng воспоставува соработка со многу големи центри за обработка на протези и орални болници, добиваат извонредни перформанси на теренот и заработуваат добра репутација меѓу техничарите и пациентите.

Опрема за производи

Нашите производи се цирконски блок од керамичка протеза, соодветна CAD\CAM опрема, опрема за 3D печатење и други сродни орални производи. Како професионален добавувач на орални материјали, можеме да обезбедиме дигитални стоматолошки материјали, стоматолошка опрема, стоматолошки софтвер и целосен опсег на дигитални производи и услуги.

Лого на Yucera 雕铣机

Хоризонтална обработка VS Вертикална обработка

Врз основа на оригиналната стабилна вертикална обработка, хоризонталната опрема за сечење

го става центарот на гравитација пониско.

Вертикалната обработка и хоризонталната обработка се обработка во лулка, нема голема разлика помеѓу двете во изгледот

и режим на обработка, но поради одличната стабилност на хоризонталната обработка, брзината на обработка можеда се зголеми за речиси 20%.

 

Сплит дизајн

”“

Лесен за одржување.
Кога ттој сè-во-едно машина не успее, одржувањето по продажбата е покомплицирано.Сплит опремата треба само да го замени
систем за обработка за да се заврши ажурирањето и одржувањето;
Контролниот систем е одвоен from системот за обработка за да се намали малото оштетување на опремата предизвикано од прашина

 

Предности за забната машина за глодање CAD CAM на Yucera со 5 оски:

1. Хоризонталната брзина на обработка може да се зголеми за речиси 20%

2. поедноставување на одржување- Кога машината сè-во-едно не успее, одржувањето после продажбата е покомплицирано.Сплит опремата треба само да го замени системот за обработка за да се заврши ажурирањето и одржувањето;

3.Сензор за детекција на алат со 2ум

4,24 часа онлајн техничка поддршка

 

Дали барате таква стоматолошка машина за глодање со 5 оски?Yucera SK-5A е најдобрата алтернатива за вашата стоматолошка лабораторија.

Добредојдовте да не контактирате.

„фотобанка

 


Време на објавување: Мар-29-2022