page_banner

Историја

 • Производите од цирконија YUCERA се продадени во повеќе од 100 земји и илјадници градови низ светот и имаат постигнато добра репутација во индустријата.
 • Лансирани 3D повеќеслојни цирконски блокови и 3D плус повеќеслојни цирконски блокови, бојата и јачината се дополнително подобрени и постигнат е технолошки пробив во водечката индустрија.
  Лансирани суперпроѕирни повеќеслојни цирконски блокови SHT, задоволете ја побарувачката на купувачот за градиентната боја на забите.
 • Лансирани 16 бои на супер проѕирен пресхард цирконски.
 • Воспоставен оддел за истражување и развој, лансираше течност за боење со 16 бои.
  Развиена HT цирконија со висока пропустливост и ST суперпроѕирна цирконија.
 • Започнете да се регистрирате за сертификација на системот за управување со квалитет 13485:2016.
  Наведен стоматолошки цирконски материјал и стекнат CE сертификат од Европската Унија, за да се докаже стабилна доверливост на производите.
 • Формирана компанија.Независно истражување и развој на дентална цирконија.