faqe_banner

Historia

 • Produktet YUCERA zirconia janë shitur në më shumë se 100 vende dhe mijëra qytete në mbarë botën dhe kanë arritur një reputacion të mirë në industri.
 • Lançimi i blloqeve zirkonia me shumë shtresa 3D dhe blloqeve zirkoni me shumë shtresa 3D plus, ngjyra dhe forca janë përmirësuar më tej dhe është arritur një përparim teknologjik në industrinë kryesore.
  Blloqe zirkoni shumështresore super të tejdukshme SHT të lançuara, plotësojnë kërkesën e klientit për ngjyrën gradient të dhëmbëve.
 • Lancuar 16 ngjyra të zirkonit super të tejdukshëm presharde.
 • Krijimi i departamentit të kërkimit dhe zhvillimit, lëshoi ​​lëngun për ngjyrosje me 16 ngjyra.
  Zhvilluar HT zirkoni me përshkueshmëri të lartë dhe zirkon ST super transparent.
 • Filloni të regjistroheni për Certifikimin e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë 13485:2016.
  Materiali i listuar i zirkonit dentar dhe i marrë certifikatën CE të Bashkimit Evropian, për të provuar besueshmërinë e qëndrueshme të produkteve..
 • Kompania e themeluar.Kërkim dhe zhvillim i pavarur i zirkonit dentar.